Autor/ica |
Poruka |
jazavac
|
Naslov: Dva pitanja Postano: 02 srp 2007, 18:37 |
|
|
Prvo, Ponekada mi se zna pojaviti problem prerane ejakulacije. Doduše, znam da je problem psihičke prirode jer se javlja samo kad sam pod stresom. No zanima me kako se toga najlakše riješit u takvim situacijama? Samo opustit se baš i nije uvijk lagana stvar. I drugo, Imam djevojku već dosta dugo. I doša je red na sex. no imamo problem sa penetracijom. Ona kaže da ju dosta boli, i nikada nisam skorz prošao u nju iz tog razloga. Svaki put malo po malo napredujemo, ali to je stvarno malo. Kada ide sa prstom onda nema nikakvih problema. Nije da nemam strpljenja, nego me zanima radi njenog zdravlja u čemu je prbolem?
_________________ Iskustvo je ono sto tjera covjeka da radi nove pogreske umijesto starih. Moj profil
|
|
 |
|
 |
flacus
|
Naslov: Odg: Dva pitanja Postano: 02 srp 2007, 19:33 |
|
|
Što se tiče prvog pitanja i sam imaš odgovor na njega. Samo treba biti opušten/normalan  Za drugo pitanje ti baš i nisam siguran. Probajte produžiti malo predigru. Možda nije dovoljno uzbuđena? Ili da možda probate kakav lubrikant?
|
|
 |
|
 |
jazavac
|
Naslov: Odg: Dva pitanja Postano: 02 srp 2007, 21:14 |
|
|
Prvo, hvala na zaista brzom odgovoru. Probali smo sa dužom predigrom. Što se tiće lubrikanta, mislim da je u dovoljnim količinama kada se zbroji ono sa kondoma + prirodni. Tak da neznam u ćemu bi mogao biti problem...
_________________ Iskustvo je ono sto tjera covjeka da radi nove pogreske umijesto starih. Moj profil
|
|
 |
|
 |
flacus
|
Naslov: Odg: Dva pitanja Postano: 02 srp 2007, 21:41 |
|
|
Hmh, ne bih znao...možda da pita svog ginekologa u čemu je stvar. Meni jedino napamet pada psihicka barijera. Ako nije psiha u pitanju, onda ce ginekolog znati...pretpostavljam 
|
|
 |
|
 |
jazavac
|
Naslov: Odg: Dva pitanja Postano: 02 srp 2007, 21:44 |
|
|
Citat: onda ce ginekolog znati...pretpostavljam Istina. neka, vrijedilo je pitati. Hvala još jednom na odgovorima.
|
|
 |
|
 |
flacus
|
Naslov: Odg: Dva pitanja Postano: 02 srp 2007, 22:14 |
|
|
Ma nista i drugi puta  ako imas jos pitanja, slobodno postaj, pa da napunimo malo forum 
|
|
 |
|
 |
arijana
|
Naslov: Odg: Dva pitanja Postano: 07 srp 2007, 00:53 |
|
|
jazavac je napisao/la: Prvo, Ponekada mi se zna pojaviti problem prerane ejakulacije. Doduše, znam da je problem psihičke prirode jer se javlja samo kad sam pod stresom. No zanima me kako se toga najlakše riješit u takvim situacijama? Samo opustit se baš i nije uvijk lagana stvar. I drugo, Imam djevojku već dosta dugo. I doša je red na sex. no imamo problem sa penetracijom. Ona kaže da ju dosta boli, i nikada nisam skorz prošao u nju iz tog razloga. Svaki put malo po malo napredujemo, ali to je stvarno malo. Kada ide sa prstom onda nema nikakvih problema. Nije da nemam strpljenja, nego me zanima radi njenog zdravlja u čemu je prbolem?
Pokusaj sa dugimmm oralnim sexom....a onda polagano prsticima.....mada iskreno smatram da se tvoja cura samo previse boji.... 
|
|
 |
|
 |
flacus
|
Naslov: Odg: Dva pitanja Postano: 07 srp 2007, 02:33 |
|
|
nice, lijepo si to složila 
|
|
 |
|
 |
jazavac
|
Naslov: Odg: Dva pitanja Postano: 07 srp 2007, 15:03 |
|
|
Ta opcija nije iskljućena ali mislim da nije u tome stvar. Hvala na savjetu.
|
|
 |
|
 |
arijana
|
Naslov: Odg: Dva pitanja Postano: 08 srp 2007, 00:20 |
|
|
|
 |