Registracija    Prijava    Forum    Pretražnik    ČPP

Početna » Općenito » Iskustva

Stranica: 1/1. [ 3 post(ov)a ] 

Autor/ica Poruka
 Naslov: Razlika u godinama....
 Post Postano: 24 svi 2007, 12:52 

shvacam da neki nece razumijet sad ovaj post, ali dobro....

Naime ja i cura smo se upoznali preko chata (big b. chata :) lol) i nakon nekoliko razgovora u kojem smo si postali full super odlucili smo se naci i tu se je rodila ljubav na prvi pogled.trenutno smo skupa evo skoro 7 mjeseci, ona ce sad 16 godina a ja imam 22.Starci niti moji niti njezini nisi to bas dobro primili u prvi tren ali kad su me njezini upoznali i kad su moji shvatili da je to nesto ozbiljno prihvatili su njezine godine.
Nisam sad pisao ovaj post da bi vam opisivao kako sam se ja zaljubio vec zbog jednog clanka kojeg sam danas procitao na netu. Naime jedna cura od 14 godina je trudna i ima decka od 23 godine i onda sam se malo zapitao kako zakon se odnosi na takve veze gdje je cura maloljetna a decko ne, tj. kako je odredjena pedofilija. Ja sebe ne smatram pedofilom ali me zanima da ako bi ja i cura sad stupili u spolne odnose mogu li kazneno odgovarat.Ako da onda cu radje cekat jos 2 godine, ili kolko god vec ona zeli cekat, pa da stupimo u spolne odnose nego da me se navlaci po sudu. Pa ako neko zna ista o svemu ovome voljeo bi da mi odgovori. hvala! :)

Vrh 
 Naslov: Odg: Razlika u godinama....
 Post Postano: 28 svi 2007, 18:21 
Administrator
Administrator

Pedofil nikako nisi. Ne brini se :) Takodjer, po Kaznenom zakonu ne odgovaras zato sto ona nije dijete. Dijete po zakonu je definirano kao osoba stara 14 godina ili mladja.

Takodjer, nisam nista drugo nasao u kaznenom zakonu da ti ne smijes spavati s njom.

Ali ako ona slucajno tebe tuzi i kaze da si ju natjerao, onda ti slijedi kazna od 3 mjeseca do 5 godina zatvora.

Vidjet cu jos sto kazu drugi, pa ti javim.

EDIT: Jao....upisao sam 1 godina ili mladja! Nikako to! Htio sam napisati 14 godina ili mladja...eto :)

Zadnja izmjena: flacus; 28 lip 2007, 20:36; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh 
 Naslov: Odg: Razlika u godinama....
 Post Postano: 28 lip 2007, 20:13 

Hvala puno na odgovoru.Ja nju i onako ne gledam kao dijete jer je puno zrelija nego neke svoje vrsnjakinje.Cak ponekad i vise nego ja hehe!

Vrh 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  

Stranica: 1/1. [ 3 post(ov)a ] 

Početna » Općenito » Iskustva

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: